(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahenkilö
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Haetko vaihtelevaa työtä toimistoympäristössä? Sopiiko 2-vuorotyö elämäntilanteeseesi?

Haemme nyt TOIMITILAHENKILÖÄ asiakasyrityksellemme Pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävänä on kerrosemäntänä toimiminen, eli tehtäviisi kuuluvat mm. kahvitarjoilun järjestäminen, asiakaspalvelu, postitus, kopiointi ja tilojen yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Toimistopalvelujen laajuus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Työskentelet ma–pe klo 7–22 välillä. Työ on osa-aikaista ja töitä on asiakkaan tilausmäärän mukaan.

Toivomme hakijalta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä ahkeruutta, oma-aloitteisuutta ja tunnollisuutta. Aurinkoinen asiakaspalveluasenne ja luotettavuus edesauttavat kiitettävän työn tulokseen. Toivomme sinulta suomen kielen lisäksi hyvää suullista englannin kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 6.10.2019. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi