(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahenkilö Helsingin ydinkeskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019

Haemme nyt aurinkoista ja asiakaspalveluhenkistä TOIMITILAHENKILÖÄ asiakkaamme pääkonttorille Helsingin ydinkeskustaan. 


Työtehtävässä vastaat tiimisi kanssa asiakasyrityksemme tilojen viihtyisyydestä sekä työympäristön, neuvottelutilojen ja työvälineiden toimivuudesta. Kehität jatkuvasti tiimisi kanssa uusia menetelmiä, joilla parannetaan tiloissa työskentelevien työssä viihtymistä! Työaikasi on arkisin klo 7.30 - 22 välillä. Toivomme sinulta, että olet työaikojen suhteen joustava, sillä työssä saattaa olla satunnaisia viikonloppuvuoroja. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset vahvaa ja sujuvaa suomen-, englannin- ja ruotsin kielen osaamista. Sinulla on työkokemusta vaativista asiakaspalvelu- ja vastaanottotehtävistä mielellään kansainvälisestä ympäristöstä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Käytät sujuvasti nykyaikaista AV- ja tietotekniikkaa sekä omaksut helposti erilaisia järjestelmiä ja innostut uusista tavoista toimia. Odotamme sinulta joustavaa ja aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Osaat pitää monia lankoja käsissäsi, sinulla on tilannetajua ja reagointikykyä ja aito ystävällinen hymysi kestää kiireenkin keskellä. Olet helposti lähestyttävä asiakaspalvelun ammattilainen ja saat asiakkaan kuin asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi.  

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset mukaan aloittamaan vieraanvaraisuuden, sujuvan ja viihtyisän työympäristön ja kokouspalveluiden uutta aikakautta tärkeässä asiakkuudessamme! 

Jos tahdot ottaa haasteen vastaan, täytä hakemuksesi viimeistään 14.7.2019 osoitteessa www.iss.fi. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -