(Poistunut julkaisusta)

Toimitilahenkilö Helsingin ydinkeskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018

Haemme nyt aurinkoista ja asiakaspalveluhenkistä TOIMITILAHENKILÖÄ asiakaskohteeseemme Helsinkiin.


Työtehtävässä vastaat tiimisi kanssa asiakasyrityksemme tilojen viihtyisyydestä sekä työympäristön, neuvottelutilojen ja työvälineiden toimivuudesta. Kehität jatkuvasti tiimisi kanssa uusia menetelmiä, joilla parannetaan asiakkaidemme työssä viihtymistä! Työaikasi on arkisin klo 7.30 - 22 välillä. Olethan työaikojen suhteen joustava, sillä työssä saattaa olla satunnaisia viikonloppuvuoroja. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset vahvaa ja sujuvaa suomen-, englannin- ja ruotsin kielen osaamista. Sinulla on työkokemusta vaativista asiakaspalvelu- ja vastaanottotehtävistä mielellään kansainvälisestä ympäristöstä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Käytät sujuvasti nykyaikaista AV- ja tietotekniikkaa sekä omaksut helposti erilaisia järjestelmiä ja innostut uusista tavoista toimia. Odotamme sinulta joustavaa ja aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Osaat pitää monia lankoja käsissäsi, sinulla on tilannetajua ja reagointikykyä ja aito ystävällinen hymysi kestää kiireenkin keskellä. Olet helposti lähestyttävä asiakaspalvelun ammattilainen ja saat asiakkaan kuin asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi.  

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset mukaan aloittamaan vieraanvaraisuuden, sujuvan ja viihtyisän työympäristön ja kokouspalveluiden uutta aikakautta tärkeässä asiakkuudessamme! Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä.

Jos tahdot ottaa haasteen vastaan, täytä hakemuksesi viimeistään 12.8.2017 osoitteessa www.iss.fi. Liitäthän hakemukseesi myös CV: n.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -