(Poistunut julkaisusta)

Toimitila- ja loppusiivooja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Asiakkaamme on tamperelainen siivousalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia siivouspalveluita. Etsimme nyt heille toiminnan kasvun myötä reippaita ja ahkeria

TOIMITILA- JA LOPPUSIIVOOJIA

monipuolisiin siivoustehtäviin.

Työtehtävät sisältävät mm. peruspesuja, pölypuhdistuksia ja pintojen pyyhkimistä. Työhön saa kattavan perehdytyksen, joten aikaisempaa siivouskokemusta ei vaadita.

Työtä tehdään arkisin klo 7-16 aikavälillä projektiluonteisesti. Töitä on tarjolla viikoittain vaihtelevin tunnein sekä osa- että kokoaikaisesti, siivouskohteesta riippuen. Kohteet sijaitsevat Tampereen alueella hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten oma auto tai ajokortti ei ole välttämätön.

Hakijalta toivotaan pitkäaikaista käytettävyyttä, työtä kunnioittavaa asennetta sekä tarkkaa ja huolellista työotetta. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.

Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi välivuoden pitäjälle tai työuransa alussa olevalle! Työt alkavat sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae paikkaa osoitteessa www.alenconsulting.fi jo tänään!

Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 aikavälillä toimistoltamme, p. 040 572 7731 tai posti@alenconsulting.fi.