Toimitila- ja kotisiivoojia, Lahti ja lähikunnat
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2021

Haemme Lahdessa toimivalle siivousyhtiölle keikka-apulaisia viikottaiseen työhön. Työvuoroja tulee aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja ne sijaitsevat pääsääntöisesti Lahdessa eri työmailla.

TOIMENKUVA

Työtehtävät vaihtelevat toimitila- ja porrassiivouksista kotisiivouksiin. Tehtäviä on laidasta laitaan, näin ollen odotamme sinulta avointa mieltä ja tarmokasta työotetta. Töihin opetetaan, eli voit olla alan aloittaja tai jo kokenut konkari, tärkeintä on että olet halukas oppimaan. Osaamisellasi teet vaikutuksen asiakkaaseen ja näin ollen myös parannat mahdollisuuksia saada täältä esimerkiksi vaikituisen työpaikan. Kauttamme on mahdollista työllistyä asiakkaan kirjoille tutuksi tulemisen jälkeen.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai siivousalalta katsotaan eduksi. Tehtävien vaatimustaso on normaalia siivoustehtäviä korkeampi, eli tehtävässä on myös kilpailukykyinen palkkaus. Ajokortti on tässä työssä eduksi, mutta ei pakollinen. Töitä on tarjolla jo hakuaikana. 

ODOTAMME SINULTA

- Hyvää ja reipasta asennetta oppia uutta 
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS

- Ei koulutusvaatimusta
- Meiltä saat myös työvarusteet

MUUT TIEDOT

Täytä hakemus www.eezy.fitai soita (03) 873 200 jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot