(Poistunut julkaisusta)

Toimitila-assistentti
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

LähiTapiola on kehittyvä ja aktiivinen toimintaympäristö, joka tarjoaa näköalapaikan terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden liiketoiminnan parissa. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy tarjoaa kiinteistösijoitus- ja kiinteistöjohtamispalveluja. Tarjoamme laadukkaita ja toimivia toimitiloja ja asuntoja vuokrausasiakkaillemme. LähiTapiola Kiinteistövarainhoidolla on tavoitteena olla vastuullisin kiinteistövarainhoitaja Suomessa. Noudatamme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteita (PRI) ja osallistumme vuosittain kiinteistöalan kansainväliseen GRESB vastuullisuusvertailuun. Tule mukaan osaksi elämänturvayhtiötämme auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää!

Haemme nyt toimitila-assistenttia LähiTapiola Kiinteistövarainhoitoon vakituiseen työsuhteeseen

Toimitila-assistenttina päätehtäväsi on huolehtia nimettyjen kiinteistöjen toimitilojen ja autopaikkojen vuokrasopimusten kokonaisvaltaisesta hoidosta sopimussuhteen aikana. Osallistut asiakkaiden jatkuvaan tunnistamiseen prosessiemme mukaisesti, vastaat materiaalien dokumentoinnista ja vakuuksien hallinnasta. Tehtäviisi kuuluu myös sopimusten hoitoon liittyvä asiakaspalvelu ja vuokralaskutus sekä muut toimitiloihin ja vuokraukseen liittyvät avustavat tehtävät. Lisäksi osallistut kehitysprojekteihin ja tarvittaessa testaat järjestelmien toimivuutta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä dynaamisen ja asiantuntevan tiimin sekä kohde- ja vuokrauspäälliköiden kanssa.

Odotamme sinulta

  • Kaupallista koulutusta
  • Ymmärrys kiinteistöalasta sekä osaaminen Koki-kiinteistöhallintajärjestelmästä on iso plussa
  • Asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä
  • Vastuuntuntoista ja huolellista työskentelyotetta
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Tarjoamme

Toimitila-assistenttina saat mahdollisuuden oppia kattavasti kiinteistöalasta ja vuokrauksesta sekä erinomaisen työilmapiirin ja motivoituneet työkaverit. Sinulla on mahdollisuus kehittää ja laajentaa osaamistasi elämänturvayhtiössämme. Annamme täyden tuen tehtävässä menestymiseen. Lisäksi tarjoamme LähiTapiola-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa vuokrauspäällikkö Heli Jalonen, puhelimitse 13.8, 17.8 sekä 20.8 klo. 14-15 välisenä aikana numerosta 0408233490 ja sähköpostitse heli.jalonen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 25.8.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.