Toimitila-asiantuntija
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa asiantuntijaa joukkoomme, joka on varustettu laajalla kaupunki tuntemuksella sekä hyvällä asenteella.

Vastaat toimialan kulkuvälineisiin, kalusteisiin ja tilajärjestelyihin sekä vartiointi- ja vahtimestaripalveluihin, siivoukseen ja puhtaanapitoon liittyvien prosessien kehittämisestä, luomisesta ja niiden toiminnasta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu käyttäjien tukipalveluihin liittyvien palvelujen ja tavaroiden tarvesuunnittelu, kehittäminen ja seuranta.

Huolehdit myös asiakasviestinnästä, selvityksistä, tilauksista ja laskujen tarkastuksista ja toimit kalustehallintajärjestelmän, kulunvalvontajärjestelmän sekä pukukaappi- ja lokerojärjestelmän pääkäyttäjänä.

Toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä ja erinomaista asiakaspalvelutaitoa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kykyä hallita monia asioita yhtä aikaa.

Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista. Sinua odottavat modernit työtilat juuri valmistuneessa Kaupunkiympäristötalossa metron ja hyvien liikenneyhteyksien ääressä Kalasatamassa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava opistotason tutkinto (esim. merkonomi).

Lisäksi tehtävässä edellytetään MS-ohjelmistojen erinomaista osaamista.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja hyvän kielitaidon (englanti, ruotsi ja/tai muun kieli) sekä seuraavien ohjelmistojen osaamisen: Releezme/Vecos kaappienhallintajärjestelmät, Abloy OS kulunvalvontajärjestelmä, Trail- kalusteidenhallintajärjestelmä.

Alamme haastattelemaan hakijoita jo hakuaikana.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

toimistopalvelupäällikkö Rinna Grönroos p. 09 310 23243 Tiedustelut: 19.1.2021 klo 10.00-11.00 ja 21.1.2021 klo 9.30-10.30.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414617
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki