(Poistunut julkaisusta)

Toimitila-asiantuntija
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Vantaan kaupunki, maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimiala, tilakeskus
Tilahallinta

Asematie 10 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.02.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan - 


Haemme toimitila-asiantuntijaa, jonka tehtäviin kuuluu valmistella ja neuvotella kaupungin käyttöön tulevien toimitilojen vuokrasopimuksia. Seuraat kaupungin palvelu- ja toimitilaverkkojen tilannekuvaa ja tarvittaessa toimeenpanet tilajärjestelyitä, joiden avulla kaupungin hallinnassa olevien tilojen käyttöaste pidetään korkeana.

Käytössämme on yksi kuntasektorin nykyaikaisemmista kiinteistönhallinnan tietojärjestelmistä, jota pääset hyödyntämään työssäsi ja samalla voit kehittää itsestäsi järjestelmän käytön asiantuntijan. Hyödynnämme tietojärjestelmää myös sisäisessä laskennassa, jonka avulla kohdistamme toimitilakustannukset toimitiloja käyttäville tahoille.

Arvostamme uteliaisuutta ja tahtoa oppia. Haluat löytää uusia lähestymistapoja ja yhdistää niitä joustavasti jo olemassa oleviin käytäntöihin. Sinulla on analyyttinen ajattelutapa ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo pidempään työelämää nähnyt. Työsuhde on vakinainen. Työpaikka sijaitsee Tikkurilassa erinomaisten yhteyksien äärellä, juuri saneeratuissa Asematie 10:n toimitiloissa.

Tilakeskuksessa on välitön ja rento työnteon ilmapiiri. Työyhteisö avoin ja vastuullinen ja Vantaalla asiat virtaavat jouhevasti. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vakaan toimintaympäristön ja mahdollisuuden etätyöhön.

Vantaan kaupungin rakennuskannan tekninen arvo on yli 1,0 miljardia euroa. Toimintamme tavoitteena on mahdollistaa kaupungin tarjoamien palvelujentuotanto ja kiinteistövarallisuuden arvon optimointi.

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Uusi Vantaa on yhteistyön organisaatio. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen. Lisätietoja Uuden Vantaan palvelualueista löydät Vantaan kaupungin sivuilta. Toimitila-asiantuntijan tehtävä sijoittuu kiinteistöt ja tilat -palvelualueelle.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Tehtävässä menestyminen edellyttää perustietoja kiinteistökehityksestä ja kaavoituksesta, kiinteistöjohtamisen teoreettisten perusteiden hallintaa, investointilaskennan keskeisten menetelmien hallintaa, valmiuksia tuottaa selkeää suomenkielistä asiatekstiä ja henkilöauton ajokorttia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 3779,52 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta. 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Toimistotyöaika 36 h 45 min viikossa sisältäen liukumat


Lisätietoja: 

Toimitilapäällikkö
Pasi Salo
0407199700
etunimi.sukunimi@vantaa.fi
Tavoitettavissa keskiviikkona 11.12.2019 klo 9-11 ja torstaina 19.12.2019 klo 9-11.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.