(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijöitä, taloushallinnonosaajia, asiakaspalvelijoita - Savonlinna, Mikkeli, Pieksämäki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Etsimme useille asiakasyrityksillemme Etelä-Savon alueelle työntekijöitä eripituisiin työsuhteisiin toimistopuolelle.

Tehtävän kuvaus

Oletko kiinnostunut erilaisista toimistotöistä? Onko vahvuutesi reskontranhoidossa, palkanlaskennassa, kirjanpidossa, asiakaspalvelussa tai muissa yleisissä toimistotöissä? Asiakkaamme hakevat työntekijöitä niin lyhyisiin sijaisuuksiin kuin pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Osa töistä on kesän 2018 kesälomansijaisuuksia ja pisimmät sijaisuudet vanhempainvapaan sijaisuuksia. Kun näytät osaamisesi, sinulla on mahdollisuus päästä myös vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. 

Toivomme sinulta

Olet oikea henkilö tarjoamaamme työtehtävään, mikäli olet oma-aloitteinen tiimityöntekijä, joka on halukas oppimaan uutta. Sinulta sujuvat rutiininomaiset työt, mutta viihdyt hyvin myös vaihtelevissa ja vaativimmissakin töissä. Teet työtäsi asiakaspalveluhenkisesti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja viestit sujuvasti suomeksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Joissakin työpaikoissa tarvitset myös sujuvaa englannin kielen taitoa.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 ja palvelupäällikkö Pia Pipatti, puh. 040 7143 492. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.5.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, niin soitamme sinulle ja kartoitamme tarkemmin, millaiseen tehtävään toivot pääseväsi.