(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijöitä (Kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme Pirkanmaan alueella sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kesätyöntekijöitä toimistotöihin.

Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi puhelinvaihteen hoito, dokumentointi ja arkistointi, postitus ja muut yleiset toimistotehtävät.

Odotamme hakijoilta positiivista asennetta, huolellisuutta ja yleisiä asiakaspalvelutaitoja. Aikaisempi kokemus toimistotehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme tavallisimpien toimisto-ohjelmien hallintaa (Outlook, Word, PowerPoint, Excel). Toivomme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä otetta työhön ja sujuvan suomen kielen osaamista. Englannin kielen ja ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.