(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijöitä kesäksi SCM ja logistiikkayksikköön K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Kesätyöntekijöitä Rakentamisen ja talotekniikan Asiakaspalvelukeskukseen Hyvinkäälle


Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään KESÄTÖIHIN ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa TOIMISTOTYÖNTEKIJÖITÄ Asiakaspalvelun työtehtäviin pääsääntöisesti ajalle 1.5.2019 – 31.8.2019. Työn pituudesta sovitaan kuitenkin aina erikseen. Haettavat työtehtävät ovat asiakaspalvelukeskuksen työtehtäviä.
Työpaikka sijaitsee Hyvinkäällä Onnisen Jakelukeskuksessa.


Odotamme sinulta
- asiakaspalvelu asennetta
- organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja kokonaisuuksien hahmottamista
- normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa ja vahvaa Excel-osaamista
- hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tehokasta ja rohkeaa työskentelyotetta myös haastavissa tilanteissa
- sujuva englanninkielen taito katsotaan eduksi


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.


Tarjoamme sinulle:
- Näköalapaikan logistiikan asiakaspalvelutehtäviin
- Monipuolisen työn
- Ammattitaitoisten ja mukavien työkavereiden sekä tiimien tuen


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.Lähetä hakemuksesi 23.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa Patrik Vesterinen: patrik.vesterinen@onninen.com.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.