Toimistotyöntekijöiden avoimet työtehtävät
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2019

Toimistoalan ammattilainen hae heti meidän avoimiin toimistoalan työtehtäviin!

Haluaisitko olla mukana toimistoalan tehtävien hauissamme ilman erillistä työhakemusta jokaiseen toimeen? Haluaisitko saada tiedon meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista tehtävistä ennen muita?

Haemme nyt toimistoalan osaajia, jotka ovat kiinnostuneita kartoittamaan tulevaisuuden uramahdollisuuksiaan. Työnhaku voi olla kohdallasi ajankohtainen vasta myöhemminkin.

Tarjoamme asiakkaillemme toimistotyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin, jotka vaihtelevat vakituisista, kokoaikaisista työsuhteista, määräaikaisiin ja osa-aikaisiin työtehtäviin. Voit olla kiinnostunut toimiston avustavista tehtävistä, asiakaspalvelutyöstä tai erilaisista hallinnollisista töistä, kartoitamme tarjottavat tehtävät osaamisesi ja oman kiinnostuksesi mukaan.

Hakuprosessi:

Voit lähettää hakemuksesi ainoastaan kotisivujemme kautta. Liitä hakemukseesi myös CV ja palkkatoive ja kerro tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut. Toivomme, että tuot jo hakemuksessasi rohkeasti esille osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja kutsumme sopivimmat haastatteluun.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä: HR konsultti Heta Rohkimainen +358 40 630 8101

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot