(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä/ajojärjestelijä yövuoroon
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Toimistotyöntekijä yövuoroon

Etsimme nyt asiakkaamme tiloihin toimistotyöntekijää/ajojärjestelijää hyvien kulkuyhteyksien varrelle Vantaalle Kivistöön. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 20-08 välille. Palkkaus noudattaa kaupan(varasto) työehtosopimusta. Työt pääset aloittamaan heinäkuun alussa ja töitä on tarjolla toistaiseksi.

Työtehtäviisi kuuluu erilaiset toimistotyöt, kuten rahtikirjojen ja erilaisten dokumenttien tallentaminen, asiakaspalvelu sekä avustavat ajojärjestelytyöt.

Eduksesi on aikaisempi työkokemus ajojärjestelijän työtehtävistä, mutta se ei ole kuitenkaan pakollista, sillä saat työhön kattavan perehdytyksen. Odotamme sinulta kuitenkin aiempaa työkokemusta logistiikka-alalta. Työntekijänä olet huolellinen ja tarkka, sekä omaksut uusia asioita nopeasti. Tunnet pääkaupunkiseudun hyvin ja sinulta luonnistuu myös asiakaspalvelu.  Työssä menestyminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, niin jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksistasi, etenkin logistiikan alalta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Linda Dikert

Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi


Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Vantaa