(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä
Seppälän Koulukuvat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Oletko organisointitaitoinen tehopakkaus? Etsitkö päivätyötä toimistoympäristöstä?

Asiakkaamme Seppälän koulukuvat Oy on vuonna 1962 perustettu päiväkoti- ja koulukuvauksiin erikoistunut yritys. Yrityksen toimipiste sijaitsee Vaasassa Suvilahdessa, ja se työllistää kymmeniä ihmisiä.

Avoimena on nyt toimistotyöntekijän rooli. Työtehtävissäsi organisoit ja suunnittelet valokuvaajien käyntejä esim. kouluissa, päiväkodeissa ja yrityksissä ja sovit aikatauluja. Tehtävässä menestyy henkilö, joka pystyy pitämään langat käsissään ja työskentelee järjestelmällisellä otteella. Työssä käytetään erilaisia IT-järjestelmiä, joten tarvitset hyvät perusvalmiudet oppia uusien ohjelmien käyttöä. Myös puhelin toimii tärkeänä työvälineenäsi. Työtä tehdään arkisin 8-16 välillä. Työ on joskus hyvin nopeatempoista, joten tarvitset ajoittain myös paineensietokykyä. Työtä tehdään suomen kielellä, ja ruotsin/englannin kielitaito on myös eduksi.

Työ on määräaikainen noin 3 kuukauden pituinen työsuhde, ja solmitaan työntekijän ja Adeccon välille. On myös mahdollista, että työtä olisi myös pidemmäksi ajaksi.

Hakuaika päättyy 23.8.2020, mutta käsittelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa. Paikkaa haetaan hakulinkin kautta osoitteessa www.adecco.fi. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Adecco Vaasan konsultit Susanna Kytöharju (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi), Minna Nummelin (p. 040 357 2654, minna.nummelin@adecco.fi) ja Heli Häkkinen (p. 040 617 5458, heli.hakkinen@adecco.fi).

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.