(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020

Arvostatko erinomaista yhteishenkeä? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme!

Terveydenhuollon asiakaspalvelu YA-talolla Pitäjänmäellä hakee toimistotyöntekijää annosjakelun ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelusta vastaavaan tiimiin vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palvelemme laaja-alaisesti ja valtakunnallisesti terveydenhuoltoa julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakkaitamme ovat muun muassa palvelutalot ja hoivayksiköt, kotisairaanhoito, lääkäriasemat ja muut apteekit.

Työ koostuu pääsääntöisesti farmaseuttisten työtehtävien tukemisesta asiakaspalvelussa, laskutuksesta, asiakastiedon hallinnasta ja tilausten käsittelystä. Omalla kiinnostuksella ja osaamisella työnkuvaa on mahdollista laajentaa.

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta ja apteekki- tai muusta lääkealalla työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta ja tarkkaa työotetta sekä tiimityötaitoja ja yhteistyökykyä.

Meillä pääset työskentelemään rennossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa huolehditaan työntekijöiden ammattitaidon kehittämisestä. Yliopiston Apteekki pitää hyvää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 liukuman puitteissa, mutta tarvittaessa olet valmis viikonloppu- ja iltatöihin. 
Tule mukaan hyvään porukkaan tekemään merkityksellistä työtä!

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Heli Haaponiemi p.(09) 5420 4530 (pe 12.6. klo 10-11, ti 16.6. klo 14-15, ke 17.6. klo 8-9, ma 22.6. klo 14-15).

Jätä hakemuksesi 23.6.2020 mennessä. Esikarsintavaiheessa kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluun.