(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Etsimme asiakkaallemme, Virtasen Maalitehdas Oy:lle, toimistotyöntekijää ajalle toukokuu - elokuu 2020 Paraisille. Virtasen laatumaalit ovat suojanneet suomalaisia koteja jo yli 50 vuotta ja toivomme löytävämme innokkaan toimistotyöntekijän, joka on positiivinen kesäapu olemassa olevaan mukavaan työyhteisöön.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset toimistotehtävät, kuten laskutus, osto- ja myyntilaskujen käsittely sekä kirjaaminen, arkistointi ja asiakaspalvelua puhelimitse.  Virtasen Maalitehdas perehdyttää kyseiseen tehtävään, mutta työ vaatii itsenäistä työskentelyotetta. Käytössä on Microsoft Dynamics NAV -ohjelmisto.

Edellytämme aitoa kiinnostusta ja mieluusti aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Arvostamme kuitenkin ensisijaisesti rehtiä ja reipasta työnhalua sekä luotettavaa tekijää. Kyseinen työpaikka soveltuu myös alan opiskelijoille. Tarjolla on kesän kestävä kokopäivätyö, arkisin klo 08.00 – 16.00. 

Toivomme luonnollisesti sitoutuneisuutta tehtävää kohtaan. Tarjoamme mukavan kesätyöpaikan laadukkaassa yrityksessä, mukavien työkavereiden ympäröimänä. Haethan paikkaa nopeasti, haastattelemme jo haun aikana. Täytä hakemus pikaisesti.