(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä
Go On Kouvola

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Etsimme Kouvolan seudulle

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ

pitkäaikaiseen työsuhteeseen hoitamaan asiakkaamme yleisiä toimistotehtäviä, tarjouslaskentaa sekä tilausten käsittelyä. Haemme tunnollista, tarkkaa ja toimeliasta tekijää, jolle on kertynyt aikaisempaa työkokemusta toimistotyöstä.

Toivomme hakijalta oma-aloitteista otetta työhön, englannin ja suomen kielen hallintaa sekä myyntihenkisyyttä. Edellytämme myös kaupallisen alan koulutusta ja perus ATK-ohjelmistojen osaamista.

Työtä tehdään arkisin ja työaika on 8.00-16.00.

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, mutta tarkoituksena vakinaistua asiakkaamme kirjoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.