(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme asiakkaallemme Vantaalle

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 11.12.2020 saakka.

Työ on tavanomaista toimistotyötä, jossa käytetään office ohjelmistoja sekä asiakkaan omia järjestelmiä. Asiakkaan omiin järjestelmiin perehdytetään mutta officen käyttö pitää hallita entuudestaan. Työ pitää sisällään teknisten dokumentaatioiden keräilyä eri toimitusprojekteihin. Dokumentaatio listat tuotetaan suoraan järjestelmästä.  

Lisäksi työssä kommunikoidaan suunnittelijoiden ja muiden dokumentointitiimien kanssa. Kielitaitovaatimuksina suomi sekä hyvä englanninkielen luetun ymmärtäminen. Henkilö työskentelee samassa tehtävässä kokeneemman henkilön kanssa, joka myös hoitaa perehdytyksen ja opastuksen.

 

Palkkaus: 1800€/kk

Työaika: ma-pe 8-16, mahdollisuus liukuvaan työaikaan kahden tunnin liukumarajalla.

Sijainti: Ensimmäinen savu, 01510 Vantaa.

 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Merkonomin tutkinto katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätön.

 

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

 

Lisätietoja: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.