(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Etsimme toimistotyön moniosaajaa ja toimeliasta tiimipelaajaa asiakkaallemme Kokkolaan vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtävänä on hoitaa logistiikka-alan yrityksen toimistotyön rutiinitehtävät yhdessä tiimin kanssa. Työ on monipuolista ja tehtävät vaihtelevat taloushallinnon ja myynnin avustavista tehtävistä erilaisten dokumenttien tekemiseen ja tarkistamiseen sekä toimiston juoksevien asioiden hoitamiseen. Työpäiväsi koostuvat mm. asiakkaiden tilausten käsittelystä sekä työskentelystä toiminnanohjausjärjestelmän ja laskutusasioiden parissa. Osaat tarvittaessa koota erilaisia tietoja ja tehdä niistä materiaaleja. Työssä vaaditaan molempien kotimaisten kielten osaamista, etua on myös englanninkielen taidosta.

Tehtävässä vaaditaan nopeaa reagointia sekä energistä otetta ja siksi etsimme tehtävään sellaista henkilöä, joka osaa pitää langat käsissä ja jolla ei mene sormi suuhun nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Jämäkkyys ja vahvat organisointitaidot auttavat työssä menestymisessä. Tarvitset myös ajan tasalla olevia IT-taitoja.

Tarjoamme tehtävän, jossa pääsee tekemään vastuullisia ja monipuolisia toimistotehtäviä hyvässä porukassa sekä joustavan työympäristön. Vastaavasti odotamme myös tekijältä joustavuutta. Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen päivätyö. Valittu henkilö rekrytoidaan suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit, kannattaa hakea tehtävää viipymättä. Hakijoita käsitellään jo hakuaikana. Hae tehtävää kuitenkin 31.10.2019 mennessä jättämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Adeccon henkilöstökonsultilta Pauliina Rintala-Dimiciltä (p. 040 149 5197, pauliina.rintala-dimic@adecco.fi).