(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme asiakasyritykseemme Vaasaan asiakaspalveluhenkistä toimistotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työhön sisältyy kahvilan tuotteiden ja tilausten päivittäminen järjestelmään (n. 80% työajasta) ja yleiset asiakaspalvelutehtävät. Tilauksia otetaan vastaan sekä puhelimitse että kasvotusten myymälässä molemmilla kotimaisilla kielillä. Suurin osa työajasta kuluu tuotekoodien parissa, kun päivität tietoja koneelle. Toivomme, että olisit oma-aloitteinen ja tilannetajuinen, ja pystyisit tekemään tilanteen vaatiessa myös muita tehtäviä.

Kyseessä on noin 3 viikon määräaikainen työ, työaika on klo 8-16 arkipäivisin. Tämän jälkeen tehtävässä on mahdollisuus jatkaa "tarvittaessa töihin kutsuttavana" työntekijänä, joten työ soveltuu mainiosti vaikkapa opiskelijalle.

Hakijoilta toivomme suomen ja ruotsin riittävää kielitaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivisuutta ja oma-aloitteisuutta. Työtehtäviin perehdytetään, joten asenne ratkaisee. Toivottavasti osaat valmiiksi käyttää sujuvasti tietokonetta.

Työ alkaa noin lokakuun puolivälissä, ja kestää kokoaikaisena noin 3 viikon jakson, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa osa-aikaisesti.

Hakuaikaa on 29.9.2019 saakka, mutta tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Mikäli olet kiinnostunut työpätkästä kahvila-konditorian toimistohommissa, hae heti! Lisätietoja voit kysyä Adeccon henkilöstökonsultti Susanna Kytöharjulta (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi).