(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä
Suomen Hoitolatukku Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019
Suomen Hoitolatukku Logistiikka Oy
Menestyvän hoitolan edellytyksenä ovat ammattimaiset tuotteet, asianmukaiset välineet, turvalliset laitteet ja laadukkaat kalusteet. Me Hoitolatukussa teemme työtä, jotta sinä hoitolayrittäjänä saisit käyttöösi mahdollisimman laajan valikoiman ammattituotteita mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan.

Hoitolatukku on vuonna 1985 perustettu hoitoalan tuotteiden, kalusteiden ja laitteiden myyntiin erikoistunut perheyritys.
Me huolehdimme siitä, että Sinä ammattilaisena saat laajimman tuotevalikoiman ja parhaat palvelukonseptit.
Pyrimme myös jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaa uusiin ja mielenkiintoisiin tuotteisiin.
Palveluksessasi on 25 Hoitolatukkulaista ja kiireisimpinä aikoina joukko kiireapulaisia!
Hoitolatukun verkkokauppa palvelee Sinua juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii!

Ajankohtaista:
https://www.is.fi/mystyle/art-2000005839284.html
Toimenkuva
Hei sinä toimistotyön moniosaaja! Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen toimistotyöntekijää. Työssäsi vastaat muun muassa reskontrasta ja kirjanpidon avustavista tehtävistä. Hoidat osittain myös vientiasiakkuuksiin liittyviä tehtäviä. Lisäksi työpäiviisi sisältyy myös monipuolisesti muitakin toimistotyöhön liittyviä työtehtäviä. Palkka kaupan TES, C1.
Odotamme sinulta
Tässä työssä pääset todella tekemään monipuolisesti kaikenlaista, joten taivut moneen työtehtävään! Sinulla on jo kokemusta reskontranhoidosta, viennistä ja avustavista kirjanpidon tehtävistä. Kokemus markkinoinnista on suuri plussa. Sinulla on hyvät MS Office taidot. Plussaa INdesignin, Photoshopin tai muiden erikoisohjemien käytöstä. Taloushallintaohjelmana meillä on NOVA. Sinulla erinomainen puhuttu ja kirjoitettu englanninkielen taito. Suoriudut myös ruotsista. Muut kielet katsotaan eduksi.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on alaan soveltuva koulutus ja jo kokemusta kuvailluista työtehtävistä. Olet energinen ja motivoitunut ja taivut moneen. Tässä työssä pääset todella touhuamaan kaikenlaista, joten työssä on mahdollisuus kehittää osaamista monessa eri asiassa. Pääset työskentelemään iloiseen ja energiseen toimistoon, jossa työkavereinasi on myös toimistokoiria!
Muut tiedot
Jos kiinnostuit paikasta, jätä sähköinen hakemus palkkatoiveineen osoitteessa vmp.fi. Älä kuitenkaan turhaan odota hakuajan loppuun, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Sari Europaeus, sari.europaeus@vmp.fi, 050 4677729
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.04.2019 mennessä.