(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme nohevaa toimistotyöntekijää. Tehtäviiisi kuuluu osto- ja myyntireskontran hoitamista, palkkojen laskentaa sekä muita yleisiä toimistotehtäviä. Tulet työskentelemään yhdessä 3 ammattitaitoisen kollegasi kanssa, jotka auttavat ja opastavat sinut työssäsi vauhtiin. Työaikasi on 8-16.

Hakemamme henkilö on aktiivinen, tietokonenäppärä tyyppi, jolla on prosenttilaskut hanskassa. Työ ei vaadi nälkävuosien pituista kokemusta, mutta katsomme Jydacomin ohjelmistojen tuntemuksen sekä aikaisemman kokemuksen taloushallinnon tehtävistä eduksi. Paikka sopii erinomaisesti esimerkiksi tradenomin tai merkonomin tutkinnon omaavalle.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuun vaihteessa.


Hae paikkaa jo tänään!

Lisätietoja tarvittaessa: Katja Metsäkylä, puh. 0406462426, katja.metsakyla@workpower.fi