(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018
Jyväskylän Kuormaus ja Raivaus, Perälä ja Kumpp. on perheyritys, joka sijaitsee Jyväskylässä ja sen toimialueena on Keski-Suomi. Yritys tarjoaa maansiirtopalveluita sekä myy kalliomurskeita ja tontteja.

Haemme heille monitaitoista, itsenäiseen työhön kykenevää ja oma-aloitteista osa-aikaista

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ

vuoden määräaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen.

Työtehtäviisi kuuluvat pääosin osto- ja myyntireskontran hoito, varastokirjanpito, palkanmaksu sekä muut yleiset toimistotyötehtävät.

Odotamme hakijoilta ymmärrystä kirjanpidosta sekä vahvaa osaamista seuraavista; Word, Excel, Outlook ja mielellään kokemusta myyntilaskutusohjelmista. Aiempi kokemus ja osaaminen Visma Nova -ohjelmistosta katsotaan eduksi.

Tehtävään saa hyvän perehdytyksen, mutta kokemus vastaavista tehtävistä on huomattava etu.

Työt alkavat heinäkuun loppupuolella joko viikolla 30 tai 31 sopimuksen mukaan.

Työtä on tarjolla säännöllisesti 16-20 tuntia viikossa. Voit työskennellä joko 4 tuntia päivässä vähintään neljänä arkipäivänä tai 8 tuntia kahtena arkipäivänä.

Työ sopii hyvin lisätöitä etsivälle, mutta jos etsit täyttä viikkotuntimäärää niin sinulla voi olla mahdollisuus työskennellä meidän kautta myös toisessa asiakasyrityksessä niin, että saat täyden viikkotuntimäärän kasaan. Teemme parhaamme työllistääksemme sinut kokoaikaisesti niin halutessasi.
Koetko olevasi etsimämme henkilö?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa ja määräaikainen työsuhde solmitaan Temp-Teamin ja työntekijän välille.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.temp-team.fi - avoimet työpaikat - Toimistotyöntekijä (ID 5950)

Hakuaika päättyy 1.7.2018 ja aloitamme haastattelut heti viikolla 27.

Tarvittaessa lisätietoja voit kysyä numerosta +358 40 030 4200 klo. 9-15 välisenä aikana tiistaisin 12.6 tai 19.6 tai 26.6.