(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Haemme asiakkaallemme Pieksämäelle toimistotyöntekijää itsenäiseen kokoaikaiseen työhön.

Työtehtävät pitävät sisällään mm. tarjousten ja tilausten tekoa, lähetysten ja maksuliikenteen hoitamista sekä muita toimistotyötehtäviä kuten puhelu- ja sähköpostiliikennettä ja kokousjärjestelyitä.

Hallitset sujuvasti perus ATK-ohjelmien käytön ja sinulla on käyttökokemusta taloushallinnon ohjelmista esim. Passeli- ohjelmasta. Olet tottunut tiimipelaaja, joka pystyy hoitamaan annetut työtehtävät huolellisesti ja tarkasti. Talon tavat opittuasi osaat suunnitella työsi itsenäisesti ja tehokkaasti. Tehtävien hoitamisessa englannin kielen kirjallinen ja suullinen hallinta on eduksi. 

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen rennossa työympäristössä, jossa pääset myös halutessasi osallistumaan yrityksen kehitystyöhön ja innovointiin. Palkkaus Teknologiateollisuuden toimihenkilöiden TES mukainen.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Mari Laitinen p. 044 412 4279 arkisin klo 10-14 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi