(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Haemme asiakkaallemme Joroisiin toimistotyöntekijää osa-aikaiseen työhön.

Työtehtävät pitävät sisällään mm. palkanlaskentaa (teknologiateollisuuden TES), tarjousten ja tilausten tekoa, arkistointia, laskujen tekoa ja maksamista sekä muita yleisiä toimistotyötehtäviä.
Palkanlaskennan tekijä hoitaa itsenäisesti, mutta muihin tehtäviin saa tilanteen mukaan apua.

Hallitset sujuvasti perus ATK-ohjelmien käytön ja sinulla on käyttökokemusta taloushallinnon ohjelmista. Olet tottunut tiimipelaaja, joka pystyy hoitamaan annetut työtehtävät huolellisesti ja tarkasti.
Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja talon tavat opittuasi osaat suunnitella työsi itsenäisesti ja tehokkaasti.
Tehtävien hoitamisessa englannin kielen kirjallinen ja suullinen hallinta on eduksi. 

Työ alkaa ainakin alkuun osa-aikaisena ja työpäivät painottuvat alkuviikolle.
Tarve on pidemmäksi aikaa.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työt alkavat viimeistään kesän alussa.

 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen p. 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.