(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä
ParkkiPate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

ParkkiPate Oy palkkaa toimistotyöntekijän Helsinkiin!

Parkkipate on pysäköinninvalvonnan markkinajohtaja. Olemme ratkaisseet pysäköintiongelmia jo vuodesta 2010 lähtien ja työllistämme tällä hetkellä 100 alan ammattilaista ympäri Suomea. Parkkipate on vahvassa kasvussa ja tästä johtuen haemme vahvistusta toimistotiimiimme.

Parkkipate on työpaikkana innovatiivinen, positiivinen ja vastuullinen. Luomme asiakkaillemme uuden aikakauden ratkaisuja pysäköintiin ja kehitämme jatkuvasti tuotettamme. Työyhteisössämme vallitsee rempseän iloinen työkulttuuri ja selviydymme haastavista tilanteista positiivisella asenteella. Teemme jatkuvaa kehitystyötä ja laadunvalvontaa, koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta palvelua. Uskomme myös, että hyvinvoiva työyhteisö palvelee asiakkaitaan paremmin.

Haemme nyt tiiviiseen porukkaamme aikaansaavaa ja ammattitaitoista toimistotyöntekijää. Työtehtäviin kuuluvat vaihtelevat toimistotyöt niin asiakaspalvelun (puhelimitse ja sähköpostilla) kuin muutamien hallinnollistenkin tehtävien puolella.

Edellytämme työntekijältä kokemusta toimistotöistä ja asiakaspalvelusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja ennen kaikkea asennetta. Työntekijänä olet kiinnostunut ja innostunut omasta työstäsi, hoidat työsi ahkerasti ja huolellisesti.

Edellytämme suomen kielen lisäksi erinomaista ruotsin ja englannin kielen hallintaa niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Sinun tulee pystyä palvelemaan asiakkaitamme molemmilla kotimaisilla kielillä sekä englannin kielellä. Sinulla tulee myös olla voimassa oleva B-ajokortti.

Tarjoamme tarvittavan koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV osoitteeseen rekry@parkkipate.fi