(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä (Vieremä)
Go On Kuopio

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Haemme asiakkaallemme TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ Vieremälle!

Toimit työssäsi osana tuotantolaitoksen toimiston tiimiä, työtehtäväsi ovat pääasiassa tilausten käsittelyä sekä muita päivittäisiä avustavia toimistotöitä.
Työ on ajoittain hyvinkin hektistä joten tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn.


Työntekijältä edellytämme:
- aikaisempaa kokemusta toimistotyöstä
- hyviä ATK-taitoja
- hyviä tiimityötaitoja

Eduksi katsotaan:
- alalle soveltuva koulutus (esim. merkonomi, tradenomi)

Työ on kokoaikatyötä, päivittäinen työaika ma-pe 07.00-15.00. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kyseessä on vakituinen työsuhde.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi tarkasti, minkälaista osaamista juuri Sinulla olisi meille tarjottavana.
Lisätietoa paikasta antaa tarvittaessa HR-asiantuntija Maija Kallio 040-5603013 (arkisin 8-16) maija.kallio@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöarvioinnit, koulutus sekä urasuunnittelu.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Ylivieska ja Pori.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi