(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018
Saga Furs Oyj on kansainvälinen turkishuutokauppayhtiö, jonka ydinvahvuuksia ovat tarkkaan valvottu turkisten tuotantoketju, alan laajin huipputurkisten tarjonta ja korkea toiminnallinen laatu. Saga Furs Oyj on alansa ainoa julkisesti noteerattu yhtiö maailmassa. Yhteistyökumppanimme ulottuvat turkisten kasvattajista ja nahkojen toimittajista vaateteollisuuteen ja kansainvälisiin muotitaloihin. Keskeinen tehtävämme on tukea vastuullisuuden periaatteiden mukaisesti tapahtuvaa eurooppalaista turkiskasvatusta ja markkinoida Saga®-merkillä tuotetut ketun-, suomensupin- ja minkinnahat ostajille neljä kertaa vuodessa pidettävissä kansainvälisissä huutokaupoissa. Saga Furs tunnetaan koko maailman eettisen turkiseläinkasvatuksen edelläkävijänä ja innovatiivisena yhtiönä, joka on tuonut turkikset takaisin muotisuunnittelijoiden materiaaliksi. Saga®-merkki edustaa varmuutta siitä tuotteiden laadusta sekä toiminnan avoimuudesta ja vastuullisuudesta, joita tämän päivän kuluttaja valinnoiltaan edellyttää. http://www.sagafurs.com
Etsimme asiakkaallemme Saga Furs Oyj:lle Vantaalle kokoaikaista toimistotyöntekijää alustavasti määräaikaiseen työsuhteeseen maaliskuun 2019 loppuun saakka, jatko tehtävässä on mahdollinen.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi tulet työskentelemään Saga Fursin  InwardLogistics – osastolla. Työsi on pääsääntöisesti rutiininomaista kuormakirjojen ja pakkausluetteloiden tallennustyötä, kausimateriaalien valmistelua yrityksen asiakkaille (mm.viivakoodietikettien tulostus ja lähetys) sekä puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvaa asiakaspalvelua. Huutokauppojen aikana tehtävääsi kuuluu lisäksi myyntirekisteröintien kirjausta ja tallennusta.

Tehtävä edellyttää

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää suomen kielen lisäksi sujuvaa ruotsin ja englannin kielen taitoa, kykyä rutiininomaiseen ja tarkkaan työskentelyyn sekä jonkin verran aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta. Hyvät tietotekniset taidot ja perus MS Office-ohjelmien hallinta riittää - tulet saamaan perehdytyksen yrityksen omien ohjelmistojen käyttöön. Tehtävä sopii vähemmänkin työkokemuksen omaavalle henkilölle, tärkeintä on oikeanlainen asenne uusien asioiden oppimiseen ja työn tekemiseen.

Tarjoamme sinulle

Saga Furs Oyj tarjoaa sinulle mukavan työilmapiirin, kattavan perehdytyksen sekä osaavan ja huumorintajuisen tiimin tuen.
Työsuhde solmitaan Eilakaislan ja työntekijän välille alustavasti 31.3.2019 saakka, rekrytoituminen asiakasyrityksemme palvelukseen määräajan jälkeen on mahdollinen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, puh. 030 6090 602  / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi