Toimistotyöntekijä - Valkeakoski
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019
Oletko eläinrakas toimistotyön osaaja? Entä sopiiko elämäntilanteeseesi osa-aikainen työ? Siinä tapauksessa tämä tehtävä voisi olla Sinua varten! Etsimme parhaillaan eläinlääkäriasemalleeläinrakasta toimistotyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen Valkeakoskelle. 

Tehtävän kuvaus

Työskenteleteläinklinikan hallinnollisten tehtävien parissa ja työhösi kuuluu sekä taloushallinnon tehtäviä että asiakaspalvelua. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja vauhdikkaita pitäen sisällään monipuolisesti erilaisia taloushallinnon tehtäviä aina laskutuksesta, reskontran hoitoon ja raporttien koostamiseen. Työpäiviisi sisältyy myös asiakaspalvelutyötä, kuten asiakastiedusteluihin vastaamista ja ajanvarausta. 

Toivomme sinulta

Tehtävänitsenäisyydestä johtuen toivomme sinulta jo jonkin verran aikaisempaa työ- taiharjoittelukokemusta vastaavista taloushallinnon työtehtävistä. Työotteeltasiolet oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Sinulla on hyvätIT-taidot ja työskentelet sujuvasti erilaisten järjestelmien parissa(erityisesti taloushallinnon järjestelmät ja MS Officen ohjelmistot). Omaat reippaanasiakaspalveluasenteen ja tulet mainiosti juttuun niin ihmisten kuin myöslemmikkieläinten kanssa. Eläintenhoidonkoulutustausta ja/tai eläinharrastuneisuus katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme sinulle

Asiakasyrityksemmetarjoaa sinulle joustavan työn, joka sopii mainiosti esimerkiksi opintojen oheen. Työtä on tarjolla n. 1 päivä viikossa ja työajat sijoittuvat klinikan aukioloaikojen puitteisiin. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat kesän aikana. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Eveliina Peltoniemi, puh. 030 6090 656 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Kuulisimme mielellämme sinusta lisää, joten lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279841
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Valkeakoski, Pirkanmaa