(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Konehuolto Toppinen Oy on tuttu turkulainen yritys, joka on tarjonnut asiakkailleen vuosikymmenten ajan hyvää ja luotettavaa kodinkoneiden huoltopalvelua. Toimintamme on laajentunut vuosien varrella ilmalämpöpumppujen, jäähdytyslaitteiden ja kiinteistöpesulakoneiden myyntiin, sekä näiden huoltoon. Asiakkaitamme ovat Turun talousalueen ja lähikuntien kotitaloudet, taloyhtiöt, hoitolaitokset ja yritykset. 

Etsimme nyt toimistotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisia toimistotehtäviä sisältäen mm. laskutuksen, osto- ja myyntireskontran hoitamista, työtilausten vastaanoton ja niiden aikavaraukset/seurannan, puhelinvaihteen hoitoa, sekä muita yleisiä toimistotehtäviä. Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta, tarkkuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.