(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Haemme nyt tulostus-, asiakirjahallinta- ja esitystekniikkaratkaisuja tarjoavalle asiakasyrityksellemme kokoaikaista TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin tehtäviin Turkuun! Työ on alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta tehtävässä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen omille kirjoille.

Toimistotyöntekijänä tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja pitää sisällään mm. asiakaspalvelua, myynti- ja ostoreskontran hoitoa, laskutusta, kokousjärjestelyjä sekä myynnin ja markkinoinnin tukitoimia. Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Erityisesti kuitenkin arvostamme positiivista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn!

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat viimeistään joulukuun alussa / sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä siis hakemus alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työhistoriasta. Lisätietojoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.