Toimistotyöntekijä / toimistosihteeri
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2021

Etsimme asiakkallemme monipuolista TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ  taloushallinnon tehtäviin Saloon teollisuudenalan yritykseen. Työ on sairaslomasijaisuus ja kestää arviolta 2-3 kk. Mahdollisuus jatkoon on kuitenkin myös olemassa. 

Työ on kokoaikainen klo 8-16, ma-pe. Työ on kuitenkin myös räätälöitävissä osa-aikaiseksi. 

Työtehtävät ovat hyvin monipuoliset ja ne muokataan tekijän oman osaamisen mukaan. Toimistotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat muun muassa avustavat kirjanpidon tehtävät, palkanlaskentaa, laskutusta, rahdit sekä muita taloushallinnon ja toimiston tehtäviä. 

Arvostamme kokemusta Netvisor - ohjelmasta sekä kykyä tehdä monipuolisia taloushallinnon tehtäviä. Voit olla taloushallinnon ja toimistomaailman kokenut konkari, vasta alan hiomaton timantti tai voit olla opiskelija ja tehdä töitä osa-aikaisesti. Asenne ja tunnollinen työote ovat kaiken a ja o! 

Työ sijaitsee Salossa. Työ alkaa mahdollisimman pian / heti. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä monipuolista ja vastuullista työtä nuorekkaassa ja energisessä porukassa! Lisätietoja saat henkilöstökonsultti Sari Europaeukselta p. 050 569 6009 tai Laura Hajrullahulta p. 040 701 5252, tai sähköpostitse sari.europaeus@personahuset.fi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä! 

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot