(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme Wisematic Oy:lle toimistotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on osa-aikainen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työtä on tiedossa 4 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa ajoittuen pääsääntöisesti klo 10–14 välille. Työt alkavat vuokratyösuhteella. Yritys sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen tiedepuisto Hermiassa. Wisematic Oy on vuonna 2005 perustettu vakavarainen, jatkuvasti toimintaansa kehittävä ja luotettava yritys. Palveluun kuuluu mm. prosessien automatisointi, älykkäiden konenäköratkaisujen kehittäminen, koneenrakennus ja automaatiosuunnittelu sekä prototyyppien valmistus. Katso lisää https://www.wisematic.com/fi/etusivu/

Työt koostuvat pääosin yrityksen talouteen, hallintoon ja asiakaspalveluun liittyvistä tehtävistä kuten laskujen vastaanotto ja kirjoittaminen sekä palkanmaksu. Käytössä on Procountor -taloushallinnon ohjelmisto. Tehtäviin kuuluu myös tuotetoimitusten käsittelyyn liittyviä töitä kuten toimitusten vastaanotto, tarkastus, lähetys ja varastointi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta, korkeata motivaatiota ja innostuneisuutta positioon sekä mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaisesti osa-aikaiseen työskentelyyn. Toivomme hakijalta lisäksi asianmukaista tarkkuutta ja huolellisuutta.

Tarjoamme mahdollisuuden tulla osaksi mukavaa seitsemän hengen työyhteisöä ja päästä työskentelemään huipputeknologiaosaamista tarjoavassa yrityksessä asiallisin eduin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus klikkaamalla alla olevaa hakulomakekuvaketta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9 - 11 ja 14 - 15 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.