(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä (ruotsin kielen taitoinen) - Lapinjärvi
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019
Porlammin meijeri on maidontuottajiensa omistama itsenäinen yritys, joka on Suomen vanhin ja perinteikkäin juustola. Pienenä, itsenäisenä juustolana panostamme hyvän maun ohella asiakkaisiimme. Olemme tunnettuja toimitusvarmuudestamme ja ensiluokkaisesta laadustamme. Porlammin juustolan juustot valmistetaan tämän päivän teknologialla, mutta yli satavuotiaalla osaamisella, sillä hyvällä maulla.
Etsimme asiakkaallemme Porlammin meijerille kokoaikaista toimistotyöntekijäämääräaikaiseen työsuhteeseen alustavasti maaliskuun 2020 loppuun saakka.Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta. Valitulla henkilölläon hyvä mahdollisuus työllistyäasiakasyrityksemme palvelukseen määräaikaisuuden jälkeen. Työ alkaamahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Työnkuva on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tehtäviisi kuuluvat muunmuassa tuotetietojen hallinta, laskutus, kirjanpidon tehtävät, ulkoiseenviestintään osallistuminen, asiakaspalvelu sekä yhteistyö sidosryhmien jaasiakkaiden parissa. Tässä tehtävässä on mahdollisuus kokemuksen karttuessasaada lisää vastuuta ja edetä toimistopäällikön tehtävään. 

Toivomme sinulta

Etsimämme henkilö on tarkka, järjestelmällinen, oma-aloitteinen jareipas persoona. Positiivinen asenne, yrittäjähenkisyys, joustavuus ja tahtokantaa vastuuta ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Toivomme, että henkilölläolisi kokemusta vastaavista tehtävistä, kuten laskutuksesta ja kirjanpidontehtävistä. Tehtävä edellyttää erinomaista ruotsin kielen taitoasekä hyvää englannin kielen taitoa. Kaupan ja elintarvikealan työkokemuskatsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuudenoman osaamisen kehittämiseen monipuolisten toimistotehtävien parissa. Porlammiltajärjestyy myös vuokra rivitaloasunto, jos haluat muuttaa pieneen idylliseenkylään. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 0504356653/ 
etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 2.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Toimithan kuitenkin pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.