Toimistotyöntekijä - Rovaniemi, Oulu
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Etsimme useille asiakasyrityksillemme työntekijöitä eripituisiin työsuhteisiin toimistopuolelle.

Tehtävän kuvaus

Oletko kiinnostunut erilaisista toimistotöistä? Onko vahvuutesi asiakaspalvelussa, tallennustehtävissä tai muissa yleisissä toimistotöissä? Vai onko kenties osaamisesi keskittynyt taloushallinnon puolelle? Asiakkaamme hakevat työntekijöitä niin lyhyisiin sijaisuuksiin kuin pidempiaikaisiin työsuhteisiin. 

Toivomme sinulta 

Olet oikea henkilö tarjoamaamme työtehtävään, mikäli olet oma-aloitteinen tiimityöntekijä, joka on halukas oppimaan uutta. Sinulta sujuvat rutiininomaiset työt, mutta viihdyt hyvin myös vaihtelevissa ja vaativimmissakin töissä. Teet työtäsi asiakaspalveluhenkisesti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja viestit sujuvasti suomeksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Joissakin työpaikoissa tarvitset myös hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sekä mahdollisuuden tutustua erilaisiin yrityksiin. Kerromme tarkemmin asiakkaan tilanteesta, tarpeesta ja yrityskulttuurista tilannekohtaisesti.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.1.2022 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot