(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä Realialle Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Haemme toimistotyöntekijää kiinteistöalalle yhteistyökumppanillemme Realialle.

 

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 600 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia. www.realiaisannointi.fi.

 

Päivittäisiä tehtäviä Realialla värittävät erilaiset asiakastilanteet, mikä tuo työhön mielenkiintoa ja vaihtelevuutta. Asiakaspalvelu on suuressa roolissa, sillä tehtävänä on vastata asiakkaiden kyselyihin niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Kaikesta kiinteistöalaan liittyvästä kokemuksesta on hyötyä, sillä tehtävät ovat monipuolisia ja Realialla on isännöinnin lisäksi myös vuokranvälitystä. Työhön kuuluu paljon ongelmanratkaisua ja itsenäistä tiedon hankintaa tilateiden ratkomiseksi.

 

Työssä onnistuu ja viihtyy parhaiten henkilö, joka nauttii vaihtelusta eikä hätkähdä hektisistäkään tilanteista, vaan suhtautuu niihin haasteina ja tarttuu toimeen asioiden ratkaisemiseksi. Itseohjautuvuus on tässä roolissa tärkeää, sillä työssä saat myös paljon vastuuta. Yhteistyö asiakkaiden kanssa on päivittäistä ja keskeinen osa toimenkuvaa, joten asiakaspalvelu tulee nähdä positiivisena asiana ja erilaisten ihmisten kanssa työskentely mukavana osana päivittäistä työtä.

 

Tehtävään soveltuu hyvin kaupallinen koulutus. Sen lisäksi aiempi tuntemus alalta sekä asiakaspalvelukokemus antavat hyvät valmiudet onnistua työssä. Työtä tehdään päivittäin myös ruotsin kielellä, joten ruotsin kielitaito on välttämätön.

 

Tarjoamme:

  • työtä Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä
  • haasteita ja mahdollisuuksia uuden oppimiseen
  • monipuolisen tehtävänkuvan
  • vastuuta ja vapautta
  • kattavan perehdytyksen
  • osaavan tiimin tuen
  • kilpailukykyisen palkkauksen

Kyseessä on määräaikainen työsuhde vuoden loppuun saakka ja työ alkaa viimeistään elokuun alussa. Määräaikaisuuden jälkeen voi olla mahdollisuus jatkaa työtä Realialla. Työtä tehdään toimistoaikoina, mutta työn luonteen vuoksi arvostamme joustavuutta, joka mahdollistaa tehtävien hoitamisen tarvittavassa aikataulussa.

 

Mikäli olet kiinnostunut monipuolisesta tehtävänkuvasta kiinteistöalalla, hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan Adeccon henkilöstökonsultti Pauliina Rintala (040 149 5197 tai pauliina.rintala@adecco.fi). Hakuaika päättyy 2.7.2019, mutta hakijoita käsitellään jo hakuaikana. Kannattaa siis toimia nopeasti, jos kiinnostus tehtävää kohtaan heräsi.