(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä, Quickbutton Badges Oy, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Asiakkaamme, Quickbuttonin historia ulottuu 1970-luvun loppupuolelle, ja yrityksen ensimmäiset tuotteet olivat kampanjanappeja. Tästä yrityksen, Quickbutton -nimi on peräisin. Nykyään Quickbutton tunnetaan nimeämistuotteiden (kampanjanappien, nimikylttien ja konferenssikilpien) johtavana toimittajana, jonka tuotteita käytettään tunnettujen tavaramerkkien levittämiseen ympäri maailman. Yrityksen päätoimipaikka on Ruotsissa ja tytäryhtiöt Suomessa ja Tanskassa sekä paikalliset edustajat useilla merkittävillä markkina-alueilla Euroopassa. Lisätietoa yrityksestä osoitteessa http://quickbutton.fi/

 

Oletko joustava, toimeen tarttuva ja asioita ketterästi eteenpäin luotsaava toimisto-osaaja? Loistavaa!
Etsimme asiakasyrityksemme, Quickbutton Badges Oy:n Suomen toimipisteelle kaltaistasi toimistotyöntekijää!

 

Toimistotyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat mm. yritysasiakkaiden palvelu sähköpostitse ja mahdollisesti puhelimitse, tuotetilausten vastaanotto tähän liittyvä asiakaspalvelu, taloushallinnon avustavat tehtävät (esim. avustavat lähetteiden ja laskujen käsittelyt) sekä muut toimiston päivittäiset juoksevat asiat.

 

Odotamme sinulta:
Voit olla jo toimistotyön vahva ammattilainen tai vasta urasi alkuvaiheessa oleva hiomaton timantti. Sinulla on positiivinen, asioita aikaansaava työote ja kykenet työskentelemään itsenäisesti osana aktiivista tiimiä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsilla erotut eduksesi. IT-taitosi ovat ajan tasalla (mm. Office) ja omaksut ketterästi uusia työhösi liittyviä järjestelmiä/ohjelmia (esim. laskutusohjelma Talenom).

 

Tarjoamme sinulle:
Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi Quickbuttonin kansainvälistä kasvutarinaa. Työskentelet nimeämistuotteiden edelläkävijä yrityksessä yhdessä parhaiden kollegoiden kanssa. Työsuhteesi on alkuun määräaikainen (8kk) ja osa-aikainen (30-37,5h / vko) vuokratyösuhde, jonka on tarkoitus kokoaikaistua ja vakinaistua yritykseen määräajan päätyttyä. Työtunnit ovat joustavasti sovittavissa omien toiveidesi mukaisesti. Yrityksen toimisto sijaitsee Vantaan Varistossa.

 

Oletko etsimämme toimistotyöntekijä?
Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Ilmoitathan hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Pääset mukaan hakuun osoitteessa www.adecco.fi. Viimeinen hakupäivä on 25.8.19, aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä arkisin Adeccon Senior HR-konsultilta, Maarit Härmälältä 0401831791 tai maarit.harmala@adecco.fi