(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä pääkaupunkiseudulle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haemme pääkaupunkiseudulle reippaita, motivoituneita ja toimeen tarttuvia työntekijöitä toimistotehtäviin eri puolille pääkaupunkiseutua. Työt ovat määräaikaisia ja alkavat sopimuksen mukaan. Työajat sijoittuvat arkena 8 ja 17 välille. Työsopimus solmitaan valitun työntekijän ja Adeccon välille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta paineensietokykyä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Hymysi ei hyydy kovimmankaan kiireen keskellä. Katsomme eduksesi, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta toimistotyöstä esimerkiksi tallennuksesta, skannauksesta, laskutuksen avustavista tehtävistä tai tilaus-toimitusketjun ymmärrystä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ,esimerkiksi MS Office, ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Tehtävien sisältö ja vaatimustaso vaihtelee työskentelypaikoittain.
Asenteeltasi ole omatoiminen, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään. Persoonana olet sosiaalinen ja positiivinen.

Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Kerro hakemuskirjeessä, millaisia tehtäviä osaat ja haluat tehdä. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 31.3.2020 Haastattelemme sopivimmat hakijat videotyökalun avulla.