(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä pääkaupunkiseudulle
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviin kuuluvat yleiset toimistotyöt. Työssä on eduksi aikaisempi kokemus avustavista palkanlaskennan tehtävistä sekä eri työehtosopimuksien tuntemus. Työkielenä on suomi ja englanti. Etsimme asiakaspalveluhenkistä tekijää, joka pystyy pitämään kaikki langat käsissä myös kiireen keskellä. Tehtäviin kuuluu rutiinityyppisten toimistotöiden lisäksi myös juoksevien asioiden hoito. Toivomme tekijältä pitkäjänteisyyttä, organisointitaitoja ja kykyä hoitaa työtehtäviä itsenäisesti. Olet toimeen tarttuva, työskentelet huolellisesti ja tarkasti sekä omaat hyvät tietotekniset taidot. 

Työ on osa-aikainen. Aluksi työpäiviä on 2-3 viikossa, hyvällä tekijällä myöhemmin mahdollisuus kokoaikaiseen työhön.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa suoraan Kilta / Leena p. 044 728 3771. 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.