(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä Nummelaan
Spraytec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019
Spraytec Oy
Spraytec Oy on maalaamoteknologiaan ja maalaamon automaatioratkaisuihin erikoistunut yritys. Toimitamme teollisuudelle maalauslaitteita ja maalaamon tarvikkeita sekä kokonaisia maalauslinjoja. Tuoteohjelmaamme kuuluvat laitteet ja tarvikkeet sekä märkä- että jauhemaalaukseen.
Toimenkuva
Etsimme Spraytec Oy:lle Nummelan toimistoon työntekijää.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset toimiston tehtävät aina laskujen kirjaamisesta kuljetuslähetyksiin. Avustat niin asiakaspalvelussa, kuin tuotteiden keräämisessä ja pakkaamisessa lähetyksiä varten. Mikäli sinulla on teknisiä tai myynnillisiä kykyjä, saat mahdollisuuden edetä myös niihin tehtäviin. Työaika on sekä päivä-, että viikkokohtaisesti joustava eli tilanteesi mukaan voit työskennellä osa- tai kokopäiväisesti. Työ alkaa määräaikaisena, mutta saattaa vakinaistua myöhemmin.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulla luotettavaa asennetta tekemiseen, uteliaisuutta kaikkeen uuteen ja halua oppia sekä tehdä asiat vielä paremmin. Toimiston tehtäviin valmentavat opinnot tai aiempi kokemus tämän tyyppisestä työstä ovat hyvä pohja.
Muut tiedot
Ole hyvä ja hae tehtävää täyttämällä hakuprofiilisi huolellisesti ja liitä mukaan ansioluettelo. Haastattelut ovat elokuun alussa ja tehtävä alkaa syyskuun alusta. Tehtävään liittyvissä kysymyksissä voit soittaa toimistoomme arkiaamuisin klo 8-10 välisenä aikana.”
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Minna Peltomaa, minna.peltomaa@vmp.fi, 040 307 5404
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.07.2019 mennessä.