(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä Novatron Oy:lle Pirkkalaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Novatron Oy on infrarakentamisen automaatioon erikoistunut suomalainen teknologiayritys. Tarjoamme ratkaisuja työmaiden digitalisointiin ja työkoneiden robotisointiin. Kehitämme, valmistamme ja toimitamme laitteita sekä ohjelmistoja, joilla parannetaan infrarakentamisen tuottavuutta, laatua ja turvallisuutta. Asiakkaitamme ovat maanrakennusurakoitsijat ja työkonevalmistajat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Olemme yli 100 ammattilaisen tiimi, jolla on yli 25 vuoden kokemus infrarakentamisen automaatiosta. Pääkonttorimme sijaitsee Pirkkalassa. Suomessa meillä on toimistot myös Oulussa ja Espoossa.

Haemme nyt

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ

alkuun osa-aikaiseen (22h/vko) työsuhteeseen Pirkkalaan

 

Työnkuvassasi painottuvat taloushallinnon tehtävät, kuten myynti- ja ostolaskujen sekä tiliotteiden käsittely, maksusuoritusten kirjaaminen järjestelmään sekä ostoreskontran seuraaminen. Huolehdit maksumuistutuksista ja hyvityslaskuista sekä avustat rahoitussopimusten käsittelyssä. Tarkistat myös matkalaskuja sekä luottokorttilaskuja. Erilaiset toimistorutiinit voivat kuulua työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan.

Työnkuvasi tulee laajenemaan ja työaikasi lisääntymään mahdollisesti kokopäiväiseksi uuden toimipisteemme avautuessa nykyisten tilojemme läheisyyteen Pirkkalassa. Tuolloin työnkuvaasi tulevat mukaan aulapalvelutehtävät: puhelinvaihteen hoito, vieraiden vastaanotto ja kahvitukset sekä toimistotarvikkeiden tilaaminen.

Toivomme sinulla olevan jonkin verran aiempaa kokemusta toimisto- ja taloushallinnon tehtävistä. Hoidat työsi huolellisesti ja vastuullisesti, ja sinulta löytyy oma-aloitteinen, oppimishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne. Käytössämme on Lemonsoft-järjestelmä, jonka käyttötaidon katsomme eduksesi. Englannin kielen taito on tehtävässä olennainen, sillä pääset käyttämään kieltä sekä puhelinvaihde- että aulapalvelutyöskentelyssä.

Tarjoamme loistavan tilaisuuden sinulle, joka haluat sitoutua alkuun osa-aikaiseen, vuoden määräaikaiseen sekä myöhemmin kokopäiväiseen työsuhteeseen kasvavassa ja innovatiivisessa organisaatiossa mukavien kollegoiden parissa.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen 7.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Katja Hämäläinen, 050 444 4457.