(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä myynnin tukeen Helsinkiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Haemme asiakkaallemme Helsingissä TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen.  Työtehtävään kuuluu runsaasti tiedonhakua ja tietojen päivittämistä ja työtä tehdään asiakkaamme myynti- ja markkinointiosastolla. Työhön haetaan henkilöä, joka hahmottaa hyvin kokonaisuuksia, toimii oma-aloitteisesti ja etsii hyvin tietoa eri kanavista. 

Työaika on päivittäin 6 tuntia, ja töitä on maanantaista perjantaihin. Töitä valitulle henkilölle riittää ainakin elokuun loppuun. 

Haemme reipasta, IT-taitoista henkilöä, joka pystyy aloittamaan työt nopeasti ja tekemään töitä päivittäin koko määräaikaisuuden ajan. Työhön ei ole pätevyysvaatimuksia, mutta voit olla esimerkiksi tradenomiopiskelija. Tärkeintä on hyvä asenteesi ja oma-aloitteisuutesi - tehtävään perehdytetään ja sinulla on ohjaaja työssäsi. 

Haku on nopea, joten haethan tehtävää pikaisesti sivuillamme www.amiko.fi . Lisääthän hakemukseen mukaan tuntipalkkatoiveesi. Otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin, ja työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Kysymyksiin vastaa Amikon henkilöstökonsultti Viivi Airu (viivi.airu@amiko.fi, p. 050 416 9210).