(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä myynnin tukeen Helsinkiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Haemme asiakkaallemme nopealla aikataululla TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen. Töitä on vähintään 6 h/päivä maanantaista perjantaihin. Työtehtävään kuuluu hinnanmuutosten laskeminen sekä hinnanmuutosten päivitys asiakastietojärjestelmään. Hinnanmuutokset lasketaan itse, joten tähän työhön valitaan tarkka ja laskutaitoinen henkilö.

Töitä on alustavasti tammikuun puoliväliin, mutta reippaalle tekijälle voi löytyä toisessa projektissa töitä vielä toisen määräaikaisuuden ajan.

Haemme reipasta, IT-taitoista henkilöä, joka pystyy aloittamaan työt nopeasti ja tekemään töitä päivittäin koko määräaikaisuuden ajan. Työhön ei ole pätevyysvaatimuksia, mutta voit olla esimerkiksi tradenomiopiskelija. Tärkeintä on hyvä asenteesi ja numerotarkkuutesi - tehtävään perehdytetään ja sinulla on ohjaaja työssäsi. 

Haku on nopea, joten haethan tehtävää sivuillamme www.amiko.fi . Lisääthän hakemukseen mukaan tuntipalkkatoiveesi. Otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin, ja työt alkavat joko tällä viikolla tai viimeistään maanantaina 16.12. Kysymyksiin vastaa Amikon henkilöstökonsultti Viivi Airu (viivi.airu@amiko.fi, p. 050 416 9210).