(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä, Muovitarvike Kuisma
Muovitarvike Kuisma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019
Muovitarvike Kuisma Oy on vuonna 1960 aloittanut monialainen perheyritys. Tarjoamme laadukasta palvelua niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille toimipisteissämme Somerolla ja Salossa. Teollisuuden toimintamme jakautuu neljään osaan: teollisuuden ja kodin tarvikkeet, hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteet, äänieristys ja levytyöstö. KodinKUISMA.fi on Muovitarvike Kuisma Oy:n kodin sisustukseen erikoistunut verkkokauppa. Lisätietoja yrityksestä nettisivuilta www.muovikuisma.fi.

Nyt haemme

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ

pääkonttorillemme Somerolle. Odotamme hakijoilta reipasta asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Haemme henkilöä, joka haluaa oppia uutta ja eikä arastele tarttua työhön. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti toimiston töitä, kuten tallentamista ja kirjanpidon avustavia tehtäviä. Tarvittaessa ehdit avuksi myös myymälän puolen työtehtäviin. Työ on osa-aikatyö, 6 h/pv. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Hakemukset 20.5.2019 mennessä, hakulomake on täytettävissä osoitteessa www.vps.fi. Hakuun liittyvät kysymykset VPS Henkilöstöpalvelu Terhi Vainio tai Liisa Tuominen p. 02 527 8900.
Mikäli olet jo täyttänyt VPS Henkilöstöpalvelun sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan. Toimi nopeasti, haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.