(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä / Markkinointikoordinaattori
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018

123 Design Oy on Kaani brändistä tutuksi tullut design-orientoitunut yritys, joka valmistaa tämän hetken suosituimpia kodinkalusteita. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat esimerkiksi Jazz tuoteperheen kalusteet, mm. Jazz tuoli sekä Daydream säkkituoli. Kaikkia näitä tuotteita on kopioitu hyvin laajalti.

Tällä hetkellä olemme hyvin voimakkaassa kehitysvaiheessa. Uusia tuotteita on viime aikoina julkistettu paljon. Lisäksi julkistusta odottavia tuotteita on useita. Yhtiöllä on valmiita tuotteita myös muodin ja pienesineiden saralla. Parhaillaan Kaani työstää vientistrategiaansa.

Kaani etsii nyt kauttamme monitaitoista ja dynaamista henkilöä monipuolisiin työtehtäviin.

Työtehtävät sisältävät alkuun toimiston rutiinitehtäviä. Hoidat esimerkiksi puhelin- ja sähköpostitiedustelut. Otat vastaan tilauksia ja suoritat ostotilauksia, laskutat ja hoidat reskontraa. Lisäksi vastuullasi on some-markkinoinnin ylläpito ja ideointi. Myöhemmin, kun tuotteet ja yrityksen toimintamalli ovat tulleet tutuiksi, sinulla on mahdollisuus ottaa myös myynnillisempää roolia.

Odotamme hakijoilta työteliästä ja innokasta asennetta työtehtäviä kohtaan. Hallitset rutiinit, mutta samalla pystyt käyttämään luovuutta ja ideoimaan uutta. Laskemme eduksi kaupallisen koulutuksen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Puhelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana.