(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä logistiikka-alan asiakkaallemme (kesätyö)
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Haemme logistiikka-alalla toimivalle asiakkaallemme kesäksi toimistotyöntekijää Haminaan, Lahteen sekä Vantaalle. Tehtävässä toimit tuontitullauksien parissa sekä osallistut varastokirjanpidon ja tilauksien käsittelyyn. Niin sisäisten kuin ulkoistenkin asiakkaiden palvelu on olennainen osa työtäsi.


Odotamme hakijoilta:
- aikaisempaa kokemusta logistiikka-alan tehtävistä,
- hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja,
- tarkkuutta sekä kykyä sopeutua eri työtilanteisiin,
- soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa (esimerkiksi liiketalouden tai logistiikan tradenomi) sekä
- sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.


Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtävän. Työssäsi pääset jatkuvasti vaikuttamaan sekä kehittämään omaa osaamistasi. Apunasi on tiivis organisaatio ja mukavat työkaverit. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on alkuun neljän kuukauden vuokratyösuhde Adeccon ja valitun työntekijän kesken. Jakson jälkeen työsuhteen jatkaminen saattaa olla mahdollista.


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Rekrytoinnista Adeccolla vastaa Myyntipäällikkö Martti Hannola p. 040 663 4033 tai martti.hannola@adecco.fi. Hakuaika päättyy 21.4.2019. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.