(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä (Lieto)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Kaarinan Trimet Oy on ohutlevytuotteiden valmistukseen keskittynyt pitkään alalla toiminut vakavarainen yritys. Heidän asiakkaitaan ovat vienti- ja kotimarkkinoilla toimivat johtavat kone- ja laitevalmistajat. He valmistavat ohutlevyrakenteisia metallituotteita lääketeollisuuden laitteisiin, sekä sähkö- ja elektroniikkateollisuuden, laivojen, junien ja kaivosteollisuuden tarpeisiin. Toimipaikka sijaitsee Tuulissuolla Liedossa. Lisätietoja yrityksestä www.kaarinantrimet.fi.

Kaarinan Trimet Oy etsii nyt kauttamme toimistotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista henkilökuntaa.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, joten voit olla esim. vastavalmistunut merkonomi. Huomioimme haussa myös siis uransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Arvostamme tarkkaa, reipasta ja itseohjautuvaa asennetta työtä kohtaan. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Toimistotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat mm. tilausten käsitteleminen, lähetysten ja kuljetusten hoitaminen sekä mahdolliset muut toimiston päivittäiset juoksevat asiat. Töitä tehdään Kaarinan Trimetin toimipisteellä Liedossa arkisin joustavasti klo 7–16 välillä, ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työsuhde on aluksi määräaikainen (esim. kesätyö), mutta tehtävästä on mahdollista saada vakituinen työsuhde.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–10.