(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä/ Laskuttaja, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Saako numerot sinut syttymään, nautitko taloushallinnon tehtävistä? Hyppää rohkeasti matkaamme!

Haemme nimittäin nyt TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ / LASKUTTAJAA LVI-alan asiakkaallemme Kuopioon.

Työ on aluksi osa-aikainen, n. 15 -25 tuntia viikossa ma -pe.

Tehtäviisi kuuluvat osto - ja myyntilaskutukset sekä tilausten hallinta asiakkaan toiminnanohjausjärjestelmässä. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä tehtävässä asiakaspalvelu kuuluu olennaisena osana työnkuvaan. Työnkuva muokkautuu osaamisesi mukaan ja asenteellasi on suuri merkitys! Suureksi eduksi katsotaan kokemus Adminet -järjestelmästä. 

Tarjoamme mahdollisuutta pidempiaikaiseen työsuhteeseen ja työssä kehittymiseen - Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit tiedustella Miia Tarvaiselta p. 050 3623984, miia.tarvainen@personalhuset-sg.com

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi