Toimistotyöntekijä - Lahti
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022
LGT Logistics on Pohjoismaiden johtava kalustelogistiikan asiantuntija. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja kaikille toimitusketjun toimijoille huonekalujen valmistajista ja maahantuojista aina tukku- ja vähittäiskaupan toimijoihin asti. LGT Logisticsin laadukkaisiin kuljetuspalveluihin luottavat monet tunnetut huonekalualan toimijat Pohjoismaissa.LGT:llä on toimipisteet ja varastot Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Olemme nykyään osa Nordic Transport Groupia.

Etsimme asiakkaallemme LGT Logistics Oy:lle Lahteen toimistotyöntekijää hoitamaan kotimaan kuljetuksiin liittyviä toimistotehtäviä sekä varastokirjanpitoa. Työ on kokoaikainen ja tehdään mukavassa työyhteisössä asiakkaan tiloissa. 

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä pääset hoitamaan kotimaan liikenteen hallinnollisia tehtäviä, hinnoittelua ja laskutusta. Varastokirjanpito sekä yhdenpito asiakkaisiin ovat osa työtehtäviäsi. Lisäksi pääset hoitamaan ajojärjestelyn avustavia tehtäviä sekä tuonti- ja vientiliikenteen hoitoon liittyviä työtehtäviä. Pääasiallinen työkieli on suomi, mutta myös englantia kohtaat työssäsi. 
Täällä pääset osaksi rentoa työporukkaa, jossa sinua tukee sitoutunut ja ammattitaitoinen tiimi. Tehtävään saat hyvän ja kattavan perehdytyksen.

Odotamme sinulta

  • ehdotonta tarkkuutta ja tehokasta otetta työntekoon 
  • valmiutta tarttua tehtäviin ja rutiineista nauttimista 
  • hyvää tietokoneosaamista
  • oman työn organisointikykyä
  • erinomaisia kommunikointi- ja asiakaspalvelutaitoja
  • positiivista, luotettavaa, sitoutunutta tiimihenkeä
  • aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi

Jos olet henkilö, joka haluaa jatkuvasti kehittää omaa tekemistään ja työtehtäviään, omaat erityistä kiinnostusta numeroihin ja raportteihin ja päättelykykysi johdattaa sinua koko ajan eteenpäin – saatat olla etsimämme henkilö!Tämä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten laita hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lahti, puh. 050 435 6653, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.1.2022 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Huomioithan, että haastattelemme jo hakuaikana, joten olethan nopea!

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot