(Poistunut julkaisusta)

Toimistotyöntekijä, Lahti
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haemme asiakkaallemme Lahteen toimistotyöntekijää asiakaspalveluun.

Asiakkaamme hakee rengassesongin ajaksi Lahden Bestdrive toimipisteelle asiakaspalveluun työntekijää. Työ on tavanomaista asiakaspalvelutyötä tiskillä. Officen käyttö pitäisi hallita entuudestaan ja muutenkin tietokoneiden ja järjestelmien käyttö tuttua. Työ on määräaikainen ja kattaa rengassesongin, kesto arviolta 1-2kk.

Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta sekä sujuvaa suomenkielen taitoa.

Työskentely ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 8-16 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen kiireestä riippuen. työt alkaa heti

Palkkaus: TES (11-12€/h)

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.